Nieuws

Het laatste nieuws over het land, de taal of de cultuur.
Lees verder...

Agenda

Een overzicht van activiteiten die te maken hebben met het land, de taal of de cultuur.
Lees verder...

Vacatures

Hier kunt u een oproep plaatsen als u werk zoekt of aanbiedt.
Bekijk alle vacatures

Статистические данные

Сегодня Table './cmsms/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and should be repairedTable './cmsms/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and should be repairedTable './cmsms/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and should be repairedTable './cmsms/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and should be repaired 7
на этой неделе Table './cmsms/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and should be repairedTable './cmsms/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and should be repaired7
в этом месяце Table './cmsms/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and should be repairedTable './cmsms/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and should be repaired1031
С мая 2009 Table './cmsms/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and should be repairedTable './cmsms/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and should be repaired293156

AdverterenInformatie over adverteren op deze site.

 

Talennet trekt dagelijks vele unieke bezoekers en is daarom een aantrekkelijke website om op te adverteren. Kijk eens bij onze statistieken.

Hiertoe bieden wij verschillende mogelijkheden.

 

Tekstlinks
Wat? Een tekstlink is een stukje tekst die als link naar uw website functioneert.
Waar op de site? Een tekstlink komt op de linkpagina te staan in een toepasselijke rubriek en/of bij de taalcursussen.
Resultaten: Kliks en een vergroting van uw vindbaarheid in zoekmachines op de woorden van de link.
Voor wie? Bedrijven die vooral het aantal doorkliks belangrijk vinden.
Kosten: €2,- per link per maand.

 

Banner/linkscombinatie
Wat? Een banner/linkscombinatie geeft uw bedrijf maximale aandacht. Een banner/linkscombinatie bestaat uit een logo of bewegende banner (max. h60 X b250) + 3 tekstlinks.
Waar op de site? Deze banner/linkscombinaties verschijnen op bijna alle pagina's van de website, met uitzondering van de linkpagina. Deze reclameblokken staan aan de rechterzijde van de pagina.
Op verschillende delen van de site verschijnt een verschillende banner/linkscombinatie. Hiertoe is de site in 4 delen of thema's verdeeld (zie schema onderaan deze pagina). Een banner/linkscombinatie wordt steeds per thema verhuurd. De banner/linkscombinatie verschijnt ook op alle dieperliggende pagina's. Wanneer u een banner/linkscombinatie huurt krijgt u gratis een link op de linkpagina in een toepasselijke rubriek.
Resultaten: Vooral views, relatief weinig kliks. Een vergroting van uw vindbaarheid in zoekmachines op de woorden van de links.
Voor wie? Deze manier van adverteren is vooral interessant voor bedrijven die hun naamsbekendheid en de bekendheid van hun logo willen vergroten.
Kosten: €6,- per thema per maand. €20,- voor allevier de thema's (het blok wordt dan zichtbaar op vrijwel iedere afzonderlijke pagina van de site).
Nadelen: Relatief weinig kliks
Bekijk voorbeelden van deze advertentievorm....

 

Recensies en artikelen
Wat? Advertenties worden vaak gezien iets dat naast de gewone content staat en zelfs daarvan afleidt. Met recensies en/of artikelen wordt er op basis van het product dat u wil verkopen relevante content geschreven voor de bezoeker. De tekst over uw product mengt zich moeiteloos tussen de andere content en zal door de bezoeker niet als reclame ervaren worden, en daardoor een positievere indruk achterlaten.
Waar op de site? Bij taalcursussen, bij literatuur en bij de recensies.
Resultaten: Bekendheid van uw product, content die door de bezoekers goed gelezen wordt, en kliks.
Voor wie: Vooral voor bedrijven van taalstudieproducten en literatuur die een (nieuw) boek of ander product onder de aandacht willen brengen.
Kosten: Alleen een recensie-exemplaar.
Nadelen: Een recensie zal altijd een objectieve en eerlijke beoordeling zijn. Als er minder goede kanten aan uw product zitten kan dat ook in de recensie tot uitdrukking komen.

 

Onderwerpgerelateerde reclame
Wat? Op deze site wordt vocabulaire aangeboden over verschillende onderwerpen. Bedrijven die producten verkopen die te maken hebben met deze onderwerpen kunnen op die pagina's met hun producten adverteren.
Waar op de site? Bij de woordenboeken en de handige woorden en zinnen.
Voor wie? Deze manier van adverteren is vooral interessant voor bedrijven die geen taalstudieproducten aanbieden.
Kosten: €1,- per pagina per maand.
Nadelen: De advertentie zal door slechts een klein percentage van onze bezoekers gezien worden.
Bekijk een voorbeeld van deze advertentievorm...

 

 

Advertenties op maat
De mogelijkheden tot adverteren beperken zich niet tot tekstlinks en banners. Wij werken graag mee aan creatieve advertentie-oplossingen. Te denken valt aan viral-campagnes, wedstrijden (met bijvoorbeeld uw product als prijs), nieuwsberichten, interviews, etc.

 

 

Kortingen
Talennet bestaat uit een groot aantal websites. Wanneer u besluit op meerdere websites te adverteren kunnen wij oplopende korting bieden. Hoe groter het aantal sites waarop u adverteert, hoe hoger de korting.
Ook wanneer u besluit om voor langere tijd te adverteren geniet u oplopende korting. Naarmate de advertentieperiode langer duurt, wordt uw korting groter.

 

Verdeling van de site in thema's

 

Screenshot
Advertenties

Ook adverteren op deze pagina?